Over ons

Al 8 keer de wereld rond

Netwerk specialist sinds 2003

TTNoord is gestart in 2003 en is in meters kabel uitgedrukt al 8 keer de wereld rondgegaan.

Sinds die tijd is er op netwerkgebied veel veranderd. Cloud computing, artificial intelligence, internet of things, streamingdiensten; het zijn allemaal trends die gebaseerd zijn op betrouwbare en snelle connectiviteit.

Ons leven zal in de toekomst volkomen beheerst gaan worden door digitale technieken, waarbij we compleet afhankelijk worden van deze infrastructuur. 

Nu zien we al dat bij storingen dat we bijvoorbeeld niet meer elektronisch kunnen betalen of dat vliegtuigen niet meer vliegen. Maar wat te denken als we volledig afhankelijk worden van dit soort technieken. TTNoord is een specialist op het gebied van ontwikkeling en beheer van de passieve netwerk infrastructuur voor dit soort moderne ICT-omgevingen.

De professionals van TTNoord zijn opgeleid en getraind in het werken in een bedrijfskritische omgeving waarbij betrouwbaarheid en beschikbaarheid een vanzelfsprekend begrip is.

TTNoord heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de specialist in het engineren, installeren en beheren van passieve netwerk infrastructuren in de meer kritische segmenten.

Sluit Menu