Netwerkbekabeling is een investering voor vele jaren​

In tegenstelling tot de actieve netwerkcomponenten kan een goed bekabelingssysteem wel tot 15 jaar meegaan. Een modern kabelnetwerk in een gebouw omvat vele aansluitingen, heeft een grote bandbreedte en een gestandaardiseerde aansluittechniek. De basis voor een goede IT-infrastructuur begint bij het ontwerp en de aanleg van het netwerk. Laat u daarom vooraf goed adviseren door onze specialisten.

Aanleggen en certificeren van netwerkbekabeling

Nauwkeurig, netjes en vakkundig wordt de netwerkbekabeling aangelegd en afgemonteerd. Na de oplevering ontvangt u altijd een meetrapport in elektronische vorm (koper en glas).

Door middel van het certificeren van de bekabeling bent u zeker van de kwaliteit, juiste werking en stabiliteit van de bekabeling.

Certificeren heeft een ander groot voordeel. Storingen komen tijdens het meten ook aan het licht. Deze lossen wij direct voor u op, om zo problemen in de toekomst te vermijden. U ontvangt tevens een garantiebewijs (op de specificaties van de bekabeling).

Meten van netwerkbekabeling en het oplossen van een storing

Voor alle soorten (glasvezel)netwerken beschikt TTNoord over de juiste high-end meetapparatuur van gerenommeerde merken. Internationaal geldende standaarden vormen de basiswaarde, waaraan de werkelijke meting wordt getoetst.

Door te meten weten we waar de storing zit en wat de storing veroorzaakt heeft.

Onze specialisten weten wat hen te doen staat en lossen dagelijks vakkundig diverse soorten storingen op.

Levering en plaatsing van patchkasten

Een patchkast is het hart van een bedrijfsnetwerk. Alle verbindingen komen hier samen. In de patchkast, ook wel bekend als netwerkkast, kunt u alles netjes ordenen. Bij de aanschaf is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. De specialisten van TTNoord adviseren u graag.

Beheer patchregistratiesysteem

Met een goed registratiesysteem wordt het beheer van het netwerk eenvoudiger en kan TTNoord (interne) verhuizingen of uitbreidingen sneller uitvoeren. Storingen kunnen sneller worden opgelost.

Losse componenten voor uw serverruimte

Levering en plaatsing van serverracks, gootsystemen, stekkerblokken en air-flow management oplossingen. Allemaal componenten die cruciaal zijn in het goed functioneren van een serverruimte en/of datacenter.

Waarom kiezen voor TTNoord

TTNoord is gestart in 2003 en is in meters kabel uitgedrukt al 8 keer de wereld rond gegaan.

Sinds die tijd is er op netwerkgebied veel veranderd. Cloud computing, artificial intelligence, internet of things, streamingdiensten; het zijn allemaal trends die gebaseerd zijn op betrouwbare en snelle connectiviteit.

Vraag een offerte aan