Diensten

Netwerk bekabeling is een investering voor vele jaren

In tegenstelling tot de actieve netwerkcomponenten kan een goed bekabelingssysteem wel tot 15 jaar mee gaan.  Een moderne kabelnetwerk in een  gebouw omvat vele aansluitingen, heeft een grote bandbreedte, een gestandaardiseerde aansluittechniek.
De basis voor een goede ICT infrastructuur begint bij het ontwerp en de aanleg van het netwerk. Laat u daarom vooraf goed adviseren door onze specialisten.

Aanleggen Netwerkbekabeling

Nauwkeurig, netjes en vakkundig wordt de netwerkbekabeling aangelegd en afgemonteerd. Na de oplevering ontvang u altijd een meetrapport in elektronische vorm (koper en glas).

Certificeren Netwerkbekabeling

Door middel van het certificeren van de bekabeling bent u zeker van de kwaliteit, juiste werking en stabiliteit van de bekabeling.

Certificeren heeft een ander groot voordeel, u kont storingen tegen tijdens het meten welke wij direct voor u kunnen oplossen om zo problemen in de toekomst te kunnen vermijden. U ontvangt tevens een garantiebewijs (op de specificaties van de bekabeling).

Meten van Netwerkbekabeling

Voor alle soorten (glasvezel)netwerken beschikt TTNoord over de juiste high-end meetapparatuur van gerenommeerde merken. Internationaal geldende standaarden vormen de basiswaarde, waaraan de werkelijke gemeten, worden getoetst. 

Door te meten weten we waar de storing zit, wat de storing veroorzaakt heeft en wat de oplossing is.

Oplossen van de Storing

Onze specialisten weten wat ze moeten doen; en lossen dagelijks vakkundig diverse soorten storingen op.

Levering en plaatsing van Patchkasten

Een patchkast is het hart van een bedrijfsnetwerk. Alle verbindingen komen hier centraal. In de patchkast, ook wel bekend als netwerkkast kunt u alles netjes ordenen. Bij de aanschaf is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. De specialisten van TTNoord adviseren hierbij graag.

Beheer Patchregistratiesysteem

Met een goed registratiesysteem wordt het beheer van het netwerk eenvoudigere gemaakt en kan TTNoord  (interne) verhuizingen, uitbreidingen, storingen eenvoudig uitvoeren.

Levering en plaatsing Serverracks, Gootsystemen, Stekkerblokken en Air-flow management oplossingen

Allemaal componenten die cruciaal zijn in het goed functioneren van een serverruimte en/of datacenter.

Sluit Menu